AnaSayfa / Genel / Kahve falında badem yedirmek

Kahve falında badem yedirmek

Kahve falında badem yedirmek hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında badem yedirmek gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir ya da para çıkışı olabilir.

Kahve falında badem şekeri yediğini görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına işarettir.

Kahve falında badem yedirmek rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil badem yediğini görmek musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, geçimi zorluklarla kazanacağına delalettir.

Kahve falında badem yediğini görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında badem ezmesi görmek yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine işarettir.

Kahve falında tatlı badem görmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında badem ezmesi yemek eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabuklu badem yemek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir