AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanmamış sigara görmek

Kahve falında yanmamış sigara görmek

Kahve falında yanmamış sigara görmek işveren koltuğunda oturacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında yanmamış sigara gördüyseniz:

  • Belli bir çizgide gitmeyen ilişkilere yön verilebilir veya ilişkiler daha ciddi bir platforma taşınabilir.

Kahve falında yanmamış sigara görmek bereketli işler yapacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına alamet eder.

Kahve falında yanmış sigara görmek ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birinin yanına yatmak sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında yanmış çiçek görmek endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına tabir olunur.

Kahve falında yan yana yatmak ekmeğinin ve kazancının artacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında yanmış saman görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine işaret eder.

Kahve falında yanmış odun görmek kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir şeyin yanmasını görmek verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir