AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanmış çiçek görmek

Kahve falında yanmış çiçek görmek

Kahve falında yanmış çiçek görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, her şeyin ters gideceğine, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, maddi açıdan rahat edileceğine yorulur.

Kahve falında yanmış çiçek gördüyseniz:

  • Kısacası beklenmedik şeyler yapmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında yanmış çiçek görmek kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanmış bacak görmek zorluğa düşeceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanmış kazan görmek insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, giderileceğine delalet eder.

Kahve falında binanın yan yattığını görmek mevki makam sahibi olunacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının yanına geldiğini görmek uzak bir yola gidileceğine, yeni işlere girişileceğine inanılır.

Kahve falında yanmış adam görmek parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle yan yana oturmak kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında binanın yanmasını görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir