AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanmış sigara görmek

Kahve falında yanmış sigara görmek

Kahve falında yanmış sigara görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanmış sigara gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı şeyleri açıklamaya çalışmak oldukça zor olabilir.

Kahve falında yanmış sigara görmek yalnız kalınacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanmamış sigara görmek hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine yorulur.

Kahve falında yanmış insan eti görmek somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle yan yana yürümek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına inanılır.

Kahve falında yanmış patates kızartması görmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında yan yana ev görmek işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, bereketli bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında evinin yanmasını görmek olumsuz olaylar yaşayacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında yan yatmış gemi görmek çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir