AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin yanına yatmak

Kahve falında ölmüş birinin yanına yatmak

Kahve falında ölmüş birinin yanına yatmak hayattan yana yüzünün güleceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, umutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin yanına yatmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşma ya da düzenlemelerin gerçekte neye dayandıklarını anlamaya çalışmak dahi mücadele gerektirebilir.

Kahve falında eski sevgiliyle yan yana yatmak girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinin yanına yatmak o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yan yana yatmak isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine inanılır.

Kahve falında ölen birinin yanına yatmak daha sevgi dolu biri haline geleceğine, güvenini sarsacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkek yan yana yatmak aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına inanılır.

Kahve falında erkeğin yanına yatmak çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, bir konuda destek alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle yan yana yatmak büyük bir gruba liderlik edileceğine, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin yanına yatmak fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, özlemlerini bitireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir