AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeyin yanmasını görmek

Kahve falında bir şeyin yanmasını görmek

Kahve falında bir şeyin yanmasını görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, parasının ve makamının artacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında bir şeyin yanmasını gördüyseniz:

  • Bazı konuları teoride konuşmaktan vazgeçip uygulamaya dökebilirseniz faydalı sonuçlar elde edebilirsiniz.

Kahve falında bir şeyin yanmasını görmek güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, sabit geliri olacağına işaret eder.

Kahve falında yanmış bir şey görmek büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanmamış kömür görmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkekle yan yana yatmak sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine yorulur.

Kahve falında yan yana iki mezar görmek enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine yorulur.

Kahve falında evin yanması görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cildi yanmış birini görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yan yatmak kendisini kötü durumlara sokmayacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir