AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanlışlıkla öpüşmek

Kahve falında yanlışlıkla öpüşmek

Kahve falında yanlışlıkla öpüşmek tüm özlemini gidereceğine, yüzünde güller açacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, borçlanılacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla öpüşmek gördüyseniz:

  • Çevrenizden bazı kişilerle ilişkilerinizde problemler yaşanabilir, bazı ilişkiler sonlanabilir ya da ilişkide değişim yaşanabilir.

Kahve falında yanlışlıkla yumurta kırmak yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına delalettir.

Kahve falında yanlışlıkla birini yaralamak büyük düşüneceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında yanlışlıkla oruç bozmak hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla bardak kırmak kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına alamet eder.

Kahve falında yanlışlıkla kedi öldürmek risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, yeteneklerini geliştirmeye delalet etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla öpüşmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine inanılır.

Kahve falında yanlışlıkla mezara basmak ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında orucu yanlışlıkla bozmak maddeden çok maneviyata önem vereceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir