AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanlışlıkla kedi öldürmek

Kahve falında yanlışlıkla kedi öldürmek

Kahve falında yanlışlıkla kedi öldürmek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, kısmetlerinden olacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanlışlıkla kedi öldürmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaları veya ekonomik başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda tartışmalı ortamlara girmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında yanlışlıkla kedi öldürmek ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına yorulur.

Kahve falında kediyi yanlışlıkla öldürmek sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yanlışlıkla adam öldürmek yüksek mertebeye geleceğine, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine işaret eder.

Kahve falında yanlışlıkla köpek öldürmek ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına delalettir.

Kahve falında yanlışlıkla hayvan öldürmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında birini yanlışlıkla öldürmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla bebek öldürmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, kendi işini kurup başına geçeceğine yorulur.

Kahve falında yanlışlıkla birini öldürmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir