AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanlışlıkla oruç bozmak

Kahve falında yanlışlıkla oruç bozmak

Kahve falında yanlışlıkla oruç bozmak çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, geleceği için faydalı adımlar atacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine tabir olunur.

Kahve falında yanlışlıkla oruç bozmak gördüyseniz:

  • Kendilerine ufak bir istek gibi görünen bazı kişilerin taleplerini can sıkıcı bulabilirsiniz.

Kahve falında yanlışlıkla orucunu bozduğunu görmek geçiminin zor hale geleceğine, çok güzel günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında orucu yanlışlıkla bozmak yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında orucunu yanlışlıkla bozmak sağlığının da bozulacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına alamet eder.

Kahve falında yanlışlıkla orucunu bozmak sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, bol rızık sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında yanlışlıkla oruç bozmak bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine işarettir.

Kahve falında yanlışlıkla oruç bozduğunu görmek güzel günlerle tanışılacağına, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine yorulur.

Kahve falında orucu yanlışlıkla bozduğunu görmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına delalet eder.

Kahve falında oruçlu iken yanlışlıkla yemek yemek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sermaye elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir