AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanlışlıkla ateş etmek

Kahve falında yanlışlıkla ateş etmek

Kahve falında yanlışlıkla ateş etmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, baht açıklığına ve şansın döneceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, şansının ve bahtının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla ateş etmek gördüyseniz:

  • Özgüveninizi korumalı, kötü alışkanlıklardan ya da hayatınızda istemediğiniz şeylerden kurtulmalısınız.

Kahve falında yanlışlıkla ateş etmek keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine alamet eder.

Kahve falında yanlışlıkla orucunu bozduğunu görmek büyük bir üne sahip olunacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Kahve falında yanlışlıkla bıyık kesmek kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla saç kestirmek iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında yanlışlıkla bardak kırmak falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında oruçluyken yanlışlıkla yemek yemek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yanlışlıkla balık öldürmek ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına işaret eder.

Kahve falında yanlışlıkla başka eve girmek küslerin barışacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir