AnaSayfa / Genel / Kahve falında orucunu yanlışlıkla bozmak

Kahve falında orucunu yanlışlıkla bozmak

Kahve falında orucunu yanlışlıkla bozmak sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, isteklerinin erteleneceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına alamet eder.

Kahve falında orucunu yanlışlıkla bozmak gördüyseniz:

  • Bazı konular kendiliğinden ilerlemiyor diye vazgeçmeniz hata olabilir.

Kahve falında orucunu yanlışlıkla bozmak büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla oruç bozmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, yaşam kolaylığı içine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında orucu yanlışlıkla bozmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, maddi zararını karşılayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanlışlıkla orucunu bozduğunu görmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla orucunu bozmak işinde de büyük başarılara imza atacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında orucu yanlışlıkla bozduğunu görmek ticaretinin açılacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine yorulur.

Kahve falında yanlışlıkla oruç bozduğunu görmek işinde çok ilerleyeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oruçluyken yanlışlıkla su içmek hem moral hem de çareler bulacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir