AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanında polis görmek

Kahve falında yanında polis görmek

Kahve falında yanında polis görmek hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına işaret eder.

Kahve falında yanında polis gördüyseniz:

  • Belli planlarınıza, projelerinize veya ilişkilerinizde derinleşen yaralara karışan kişiler olabilir.

Kahve falında yanında polis görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında düşmanı yanında görmek zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün yanından geçmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkalarının yanında tuvaletini yapmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında kocasının yanında başka kadın görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün yanında beklemek sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlığın yanından geçmek moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında aslanı yanında görmek ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir