AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisinin yanına gitmek

Kahve falında sevgilisinin yanına gitmek

Kahve falında sevgilisinin yanına gitmek hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına inanılır.

Kahve falında sevgilisinin yanına gitmek gördüyseniz:

  • Uzlaşmakta zorlanabiliriz, rahatsız edici durumlar veya ufak tefek sakarlıklar ya da rahatsızlıklar ön plana çıkabilir.

Kahve falında sevgilisinin yanına gitmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yanına gitmek kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin yanına gitmek başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin yanına gidememek iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin yanına gitmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin yanına gitmek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına işarettir.

Kahve falında bir ölünün yanına gitmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına inanılır.

Kahve falında başbakanın yanına gitmek yokluk çekeceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir