AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanık tava görmek

Kahve falında yanık tava görmek

Kahve falında yanık tava görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanık tava gördüyseniz:

  • Üstlendiğiniz yeni işlerde öğrenecekleriniz maddi gelirlerinizin artışında etkili olabilir.

Kahve falında yanık tava görmek evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında tavada balık görmek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında tavada pişmiş balık görmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına inanılır.

Kahve falında tavada yumurta yemek eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına inanılır.

Kahve falında boş tava görmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında tava yakmak hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavada et görmek eğlenceli mekânlara gideceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz tava görmek gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir