AnaSayfa / Genel / Kahve falında tava yakmak

Kahve falında tava yakmak

Kahve falında tava yakmak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına delalettir.

Kahve falında tava yakmak gördüyseniz:

  • Herşeyi iyice anlamadan ne olursa olsun harakete geçmemelisiniz.

Kahve falında tava yakmak fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tava satmak sonuçtan memnun kalacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında alüminyum tava görmek bir türlü kendine gelemeyeceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına inanılır.

Kahve falında tavada yumurta görmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tava almak gelirinin giderinden fazla olacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına inanılır.

Kahve falında tavada kızgın yağ görmek güzel bir bayanla evlilik yapacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında kırık tava görmek Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında tavada yumurta yediğini görmek onu yalnız bırakmayacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir