AnaSayfa / Genel / Kahve falında badem dikmek

Kahve falında badem dikmek

Kahve falında badem dikmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında badem dikmek gördüyseniz:

  • Yakınınızdaki bir kişiyi şaşırtabilirsiniz.

Kahve falında badem ağacı dikmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına delalet eder.

Kahve falında badem dikmek kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında bademli pilav görmek kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru badem yemek ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçtan badem yemek bolluk ve bereket yakalayacağına, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine delalettir.

Kahve falında badem çerez görmek kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, bütçesinin genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında yaş badem yemek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil badem almak verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir