AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanık birini görmek

Kahve falında yanık birini görmek

Kahve falında yanık birini görmek para kazanmaya, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, ruhsal olarak etkileneceğine yorulur.

Kahve falında yanık birini gördüyseniz:

  • Size verilen nasihat veya bilgilere dikkat edin.

Kahve falında yanık çorap görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına inanılır.

Kahve falında ayağı yanık görmek büyük atılımlarda bulunacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yanık börek görmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında yanık yüz görmek maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanık hamur görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında yanık mum görmek güzel gelişmeler yaşayacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında yanık elbise giymek elinin dara düşmeyeceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanık poğaça görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir