AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağı yanık görmek

Kahve falında ayağı yanık görmek

Kahve falında ayağı yanık görmek sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağı yanık gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım için gönüllü olmanız durumunda size olumlu tavsiyelerde bulunabilecek veya belli fırsatlarla karşılaşmanıza yardımı olacak ilginç bir kişi hayatınıza girebilir.

Kahve falında ayağı yanık görmek toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yanık ayak görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, borçların gittikçe artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak yanığı görmek güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında ellerini yanık görmek borçluysa borcunu ödeyeceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında yanık yüzlü insanlar görmek güzel bir haber almaya, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine delalet eder.

Kahve falında yanık kömür görmek istediklerini elde etmeyi başaracağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında ucu yanık para görmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanık sütlaç görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir