AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabuksuz badem görmek

Kahve falında kabuksuz badem görmek

Kahve falında kabuksuz badem görmek başarıya giden yolların açık olacağına, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, itibarın sarsılacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kabuksuz badem gördüyseniz:

  • İnsanları çok kolay etkileyebileceksiniz, tesirli enerjileriniz var.

Kahve falında kabuklu badem yemek parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına delalet eder.

Kahve falında kabuklu badem görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında badem kabuğu görmek yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabuklu badem toplamak aldığı güzel haberin kısa süreceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında kabuksuz badem görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurtlu badem görmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında badem ezmesi yemek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında badem şekeri dağıtmak sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir