AnaSayfa / Genel / Kahve falında badem aldığını görmek

Kahve falında badem aldığını görmek

Kahve falında badem aldığını görmek iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, kendisini çok yıpratacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında badem aldığını gördüyseniz:

  • Belki de, kazanmanızı sağlayacak bir yol bulabilirsiniz.

Kahve falında badem aldığını görmek onlara hocalık edeceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında badem fıstık görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saça badem yağı sürmek yol göstereceğine ve şifa olacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buzlu badem görmek iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında beyaz badem şekeri görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında kavrulmuş badem yemek onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine delalet eder.

Kahve falında badem çekirdeği yemek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine işaret eder.

Kahve falında badem ikram etmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir