AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabuklu badem toplamak

Kahve falında kabuklu badem toplamak

Kahve falında kabuklu badem toplamak ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, bir düşmanın kötü haberini almaya, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına alamet eder.

Kahve falında kabuklu badem toplamak gördüyseniz:

  • Zor bir seçim yapmaya zorlanabilirsiniz.

Kahve falında kabuklu badem toplamak kendisini aşan işlere kalkışacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında badem kabuğu görmek yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kabuklu badem görmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında kabuklu badem yemek ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabuksuz badem görmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil badem toplamak şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına delalettir.

Kahve falında badem toplamak aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan yeşil badem toplamak aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir