AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz badem görmek

Kahve falında beyaz badem görmek

Kahve falında beyaz badem görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, falı kapatan kişinin suskunlaşacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz badem gördüyseniz:

  • Fikirlerinizin peşinden gitmelisiniz.

Kahve falında beyaz badem şekeri yemek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine delalettir.

Kahve falında beyaz badem görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz badem şekeri görmek bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında beyaz badem yemek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında ceviz ve badem görmek hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil badem yemek kafasını rahatlatacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına delalettir.

Kahve falında badem fıstık görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine alamet eder.

Kahve falında iç badem görmek böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir