AnaSayfa / Genel / Kahve falında selden birini kurtarmak

Kahve falında selden birini kurtarmak

Kahve falında selden birini kurtarmak girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında selden birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşma ya da düzenleme konusunda yapacak çok şeyiniz olmayabilir.

Kahve falında selden adam kurtarmak işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında selden insan kurtarmak geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında selde boğulan birini kurtarmak böylece maddi imkânların genişleyeceğine, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında selden kurtarmak iş hayatında zarar edileceğine, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini selden kurtarmak sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında insanları selden kurtarmak yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında selden birini kurtarmak Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, çok mutlu olacağına, sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında selden çocuğunu kurtarmak büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir