AnaSayfa / Genel / Kahve falında seli izlemek

Kahve falında seli izlemek

Kahve falında seli izlemek gönül hoşluğu içinde olacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, kazancını katbekat arttıracağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, sorumlulukların azalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında seli izlemek gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerden uzak olmanız gerekiyor.

Kahve falında sel izlemek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında seli izlemek istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında yıldızları izlemek hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında defile izlemek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, zahmete düşeceğine inanılır.

Kahve falında güneş tutulmasını izlemek insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini gizlice izlemek mesai saatlerinin de uzun olacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına delalettir.

Kahve falında pencereden yağmuru izlemek kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında güneşi izlemek aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir