AnaSayfa / Genel / Kahve falında yangın merdiveninden çıkmak

Kahve falında yangın merdiveninden çıkmak

Kahve falında yangın merdiveninden çıkmak sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yangın merdiveninden çıkmak gördüyseniz:

  • Sosyal olarak kabul edilmenin sınırlandırılmasından hiç hoşlanmadığınızı göreceksiniz.

Kahve falında yangın merdiveninden çıkmak duygusal olarak çok kötü olabileceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında yangın merdiveni görmek hayatında yeni bir döneme başlayacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına rivayet eder.

Kahve falında yangın merdiveninden inmek yoksulluğa, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yangından çıkmak eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yangının içinden çıkmak eline yüklü miktarda para geçeceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bisikletle merdiven çıkmak özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında ahşap merdiven çıkmak işlerinin yaver gideceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenleri inip çıkmak kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir