AnaSayfa / Genel / Kahve falında yangın merdiveni görmek

Kahve falında yangın merdiveni görmek

Kahve falında yangın merdiveni görmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, çok büyük zararlar edeceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, maddi gücünün azalacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında yangın merdiveni gördüyseniz:

  • Aslında çalışma isteğinizin artması ile olaylara bakışınız yeniden değişebilir.

Kahve falında yangın merdiveni görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına işaret eder.

Kahve falında yangın merdiveninden inmek tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında yangın merdiveninden çıkmak helal kazanç elde edileceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yangın görmek eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yangın ve deprem görmek kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, zinaya ve yasak olana uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında yangını hortumla söndürmek yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında yangını suyla söndürmek gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında yangına su dökmek bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir