AnaSayfa / Genel / Kahve falında yangının içinden çıkmak

Kahve falında yangının içinden çıkmak

Kahve falında yangının içinden çıkmak ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yangının içinden çıkmak gördüyseniz:

  • Genel olarak değişik aksiliklere, engellemelere, yolculuklarda şanssızlıklara açıksınız.

Kahve falında yangının içinden çıkmak dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, yenileceğine, şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında yangından çıkmak planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına delalet eder.

Kahve falında yangın merdiveninden çıkmak iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yangının içinde olmak parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yangın içinde olmak çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yangının içinde kalmak borçların ödeneceğine, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında evin içinde yangın görmek maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında yangın içinde kalmak fikirlerinin amacına ulaşacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir