AnaSayfa / Genel / Kahve falında yangın ve deprem görmek

Kahve falında yangın ve deprem görmek

Kahve falında yangın ve deprem görmek istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, işlerinin çok iyi olacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, ferahlığa çıkılacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına işarettir.

Kahve falında yangın ve deprem gördüyseniz:

  • Bazı kişileri olayları sizin bakış açınızla görmeye zorlamanız gerekebilir.

Kahve falında deprem ve yangın görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yangın deprem görmek ters giden işlerin de düzeleceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yangın ve deprem görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlık yangını görmek çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına tabir olunur.

Kahve falında evde çıkan yangını söndürmek sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında evdeki yangını söndürmek girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ufak yangın görmek gelirini ve rızkını kaybedeceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına delalet eder.

Kahve falında yangını söndürmek yokluğun biteceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir