AnaSayfa / Genel / Kahve falında sönmüş yanardağ görmek

Kahve falında sönmüş yanardağ görmek

Kahve falında sönmüş yanardağ görmek çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, işlerinizin bozulacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine işaret eder.

Kahve falında sönmüş yanardağ gördüyseniz:

  • Gereksiz harcamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında yanardağ ateşi görmek yaşam enerjisini geri kazanacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine inanılır.

Kahve falında patlamış yanardağ görmek keyifli olacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında yanardağ külü görmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında püsküren yanardağ görmek akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında yanardağdan akan lav görmek çok üst mevkilere geleceğine, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanardağı lavı görmek işlerinin yarıda kalacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine delalet eder.

Kahve falında sönmüş yanardağ görmek fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, maneviyatının çökeceğine işarettir.

Kahve falında yanardağ lavı görmek neşesini ve huzurunu yitireceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir