AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanardağa tırmanmak

Kahve falında yanardağa tırmanmak

Kahve falında yanardağa tırmanmak hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, sorunlarından arınacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanardağa tırmanmak gördüyseniz:

  • Zafer kutlamalarına başlayabilirsiniz.

Kahve falında yanardağa tırmanmak daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına işarettir.

Kahve falında yanardağ lavı görmek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında yanardağ lav görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanardağdan akan lav görmek ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında yanardağ ateşi görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında yanardağdan kaçmak çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında patlamış yanardağ görmek üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine işaret eder.

Kahve falında yanardağı lavı görmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir