AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan saman görmek

Kahve falında yanan saman görmek

Kahve falında yanan saman görmek mutluluğun ve kazancın daim olacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, maddi gücünün de daimi olacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına işarettir.

Kahve falında yanan saman gördüyseniz:

  • Aşırı masraflardan kaçının.

Kahve falında yanan samanı söndürmek uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, maddi gücünün yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında yanan saman görmek Allah katında günahlarının affolacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına delalet eder.

Kahve falında samanlıkta yatmak çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına delalettir.

Kahve falında samanlıkta yumurta toplamak çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, onların bir adım önüne geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında samanyolunu görmek yapılan işte ustalaşılacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında samanlı su görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına işaret eder.

Kahve falında yonca samanı görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında evin içinde saman görmek iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir