AnaSayfa / Genel / Kahve falında samanlıkta yatmak

Kahve falında samanlıkta yatmak

Kahve falında samanlıkta yatmak iyilik bulacağına, şifa edineceğine, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, daha fazla gelire kavuşacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında samanlıkta yatmak gördüyseniz:

  • Öğle sonrası ise, çekişmeli diyaloglar, stresli durumlar veya beklenmedik tepkiler ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında samanlıkta yatmak sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ata saman vermek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saman yandığını görmek çok zor günler geçireceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine işarettir.

Kahve falında saman satmak kederleneceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında saman tozu görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına rivayet eder.

Kahve falında samanlıkta yılan görmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına tabir olunur.

Kahve falında mercimek samanı görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında samana gömülmek kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir