AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan otları söndürmek

Kahve falında yanan otları söndürmek

Kahve falında yanan otları söndürmek sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, ağlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, zor günler geçireceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanan otları söndürmek gördüyseniz:

  • Asıl niyetinizi saklama çabasında olmanız veya bazı konulara en başından hayır dememeniz, her iki tarafında memnun kalabileceği sonuçlar elde edilmesi veya uzlaşmacı ilerlenebilmesi açısından önem taşıyor olabilir.

Kahve falında yanan otları söndürmek zaferlere doymayacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanan bir yeri söndürmek borç yüzünden uykuların kaçacağına, onların kıymetini bileceğine işaret eder.

Kahve falında yanan arabayı söndürmek kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında yanan camiyi söndürmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, işlerinde çok başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında yanan mumu söndürmek elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, alınganlıkların hasıl olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanan bir şeyi söndürmek nazara geleceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yanan ateşi söndürmek işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında yanan kibriti söndürmek keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir