AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan bir şeyi söndürmek

Kahve falında yanan bir şeyi söndürmek

Kahve falında yanan bir şeyi söndürmek üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, tatsızlık olacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanan bir şeyi söndürmek gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda sizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında yanan bir şeyi söndürmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanan yangını söndürmek lüks, konfor içinde olacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında yanan evi söndürmek zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine yorulur.

Kahve falında yanan odunları söndürmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yanan ağacı söndürmek hayatından çıkaracağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına delalettir.

Kahve falında yanan kibriti söndürmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza delalet eder.

Kahve falında yanan insanı söndürmek hayatın düzene gireceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine inanılır.

Kahve falında yanan arabayı söndürmek yalnız kalmak isteyeceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir