AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan camiyi söndürmek

Kahve falında yanan camiyi söndürmek

Kahve falında yanan camiyi söndürmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanan camiyi söndürmek gördüyseniz:

  • Mantıklı olmalısınız.

Kahve falında yanan camiyi söndürmek yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yanan ateşin söndüğünü görmek maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında yanan mumu söndürmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanan arabayı söndürmek sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine delalettir.

Kahve falında yanan yeri söndürmek dertlerinin unutulacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında yanan bir yeri söndürmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine işarettir.

Kahve falında yanan birini söndürmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanan insanı söndürmek zenginleşeceğine, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir