AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan bir yeri söndürmek

Kahve falında yanan bir yeri söndürmek

Kahve falında yanan bir yeri söndürmek rakiplerine yenileceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına delalet eder.

Kahve falında yanan bir yeri söndürmek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda egoistleşme meylindesiniz.

Kahve falında yanan yeri söndürmek yaralarına da merhem olacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yanan bir yeri söndürmek başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine delalet eder.

Kahve falında yanan camiyi söndürmek işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında yanan mumu söndürmek ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında yanan odunları söndürmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında yanan ateşi söndürmeye çalışmak hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanan kibriti söndürmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, hayallerinin söneceğine alamet eder.

Kahve falında yanan ateşi suyla söndürmek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir