AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle yan yana olmak

Kahve falında sevgiliyle yan yana olmak

Kahve falında sevgiliyle yan yana olmak zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle yan yana olmak gördüyseniz:

  • Varsa eşiniz veya sevdiğiniz ile aranızı daha yeni düzeltmişken olumsuz gelişmelere izin vermemelisiniz.

Kahve falında sevgiliyle yan yana oturmak girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle yan yana gelmek ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyle yan yana olmak malının artmasına, bereketlenmesine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyle yan yana yatmak toplum içindeki yerin değerleneceğine, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle yan yana oturmak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yan yana yatmak gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle yan yana yürümek zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına işaret eder.

Kahve falında biriyle yan yana uzanmak yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir