AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan köprü görmek

Kahve falında yanan köprü görmek

Kahve falında yanan köprü görmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, hanesinin bollukla dolacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yanan köprü gördüyseniz:

  • Gerçekten faydalı anlaşmalar veya üzerinde mutabık kalınan konular söz konusu olabilir.

Kahve falında yanan köprü görmek böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köprüden görmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına inanılır.

Kahve falında köprüye çıkmak çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında beton köprüden geçmek hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında asma köprüden düşmek bir yere taşınmaya, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına yorulur.

Kahve falında buzlu köprüden geçmek zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek bir köprüden geçmek çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında buzdan köprü görmek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir