AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan kömür görmek

Kahve falında yanan kömür görmek

Kahve falında yanan kömür görmek ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında yanan kömür gördüyseniz:

  • Çevrenizde çok fazla fırsat ya da olanak olmasına rağmen, kalbiniz ya da sezgileriniz sizi yanlış yöne sevk edebilir.

Kahve falında yanan kömür görmek çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanan sobaya kömür atmak sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine delalettir.

Kahve falında bir torba kömür görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında köz kömür görmek kötü olaylar ile karşılaşacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kömürlerin çalındığını görmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kömür taşıdığını görmek şükür içinde bir hayat süreceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kömür elemek akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kömür ve odun görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir