AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan gemiden kurtulmak

Kahve falında yanan gemiden kurtulmak

Kahve falında yanan gemiden kurtulmak kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yanan gemiden kurtulmak gördüyseniz:

  • Eşitlik prensibine dayalı madd manevi alışverişler yapılabilir.

Kahve falında yanan gemiden kurtulmak özellikle evlilik için gün sayılacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yanan evden kurtulmak iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine işarettir.

Kahve falında batan gemiden kurtulmak sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında batan gemiden yüzerek kurtulmak kendi çok iyi hissedeceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine yorulur.

Kahve falında gemiden kurtulmak hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gemi kazasından kurtulmak çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geminin limana yanaştığını görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında yanan gemi görmek aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir