AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemiden kurtulmak

Kahve falında gemiden kurtulmak

Kahve falında gemiden kurtulmak mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, talihinizin artacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gemiden kurtulmak gördüyseniz:

  • Motivasyonunuzu düşüren kişiler olabilir.

Kahve falında batan gemiden kurtulmak projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına alamet eder.

Kahve falında gemiden kurtulmak iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında gemi kazasından kurtulmak hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına işaret eder.

Kahve falında batan gemiden yüzerek kurtulmak mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına delalettir.

Kahve falında yanan gemiden kurtulmak yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına inanılır.

Kahve falında trafik kazasından son anda kurtulmak yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine işaret eder.

Kahve falında akrepten kurtulmak gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine delalettir.

Kahve falında kelepçeden kurtulduğunu görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir