AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan evi söndürmek

Kahve falında yanan evi söndürmek

Kahve falında yanan evi söndürmek mutsuz olacağına, üzüleceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına alamet eder.

Kahve falında yanan evi söndürmek gördüyseniz:

  • İşle ilgili sırlarınızı herkesle paylaşmayın.

Kahve falında evde yanan ateşi söndürmek eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanan evi söndürmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, ondan faydalanacağına işaret eder.

Kahve falında yanan bir yeri söndürmek olumlu gelişmeler yaşayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanan yeri söndürmek sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanan otları söndürmek üzüntülerin gideceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanan bir şeyi söndürmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, malından ve parasından olacağına rivayet eder.

Kahve falında yanan ateşin söndüğünü görmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanan samanı söndürmek makam ve rızık sağlayacağına, herkesin rahat edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir