AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan yeri söndürmek

Kahve falında yanan yeri söndürmek

Kahve falında yanan yeri söndürmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, kendine geleceğine, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında yanan yeri söndürmek gördüyseniz:

  • Yabancılar, yurtdışı bağlantılı ya da eğitmen konumundaki kişiler, uzmanlar v.b çalışma biçiminizle ilgili yorumlar yapabilirler.

Kahve falında yanan yeri söndürmek ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yanan bir yeri söndürmek yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında yanan yangını söndürmek haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanan ateşi söndürmek yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanan odunları söndürmek neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında yanan samanı söndürmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına tabir olunur.

Kahve falında evde yanan ateşi söndürmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanan tüpü söndürmek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir