AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan apartman görmek

Kahve falında yanan apartman görmek

Kahve falında yanan apartman görmek onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanan apartman gördüyseniz:

  • İlk işin ise aile içindeki veya çok yakınındaki yaşlı kimselerle aranı düzeltmek olsun.

Kahve falında yanan apartman görmek bazı ortaklıklar kuracağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında apartmanın tepesine çıkmak çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz apartman görmek hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir apartmanın yıkıldığını görmek geride bırakacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı apartman görmek kısmetin kapanacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında apartman çöktüğünü görmek evliyseniz eşle iyi geçime, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında apartmana girmek güzel sözler işiteceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine yorulur.

Kahve falında apartman merdiveni çıkmak zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir