AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı apartman görmek

Kahve falında sarı apartman görmek

Kahve falında sarı apartman görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı apartman gördüyseniz:

  • Hangi konularda ekstra beklentiler içerisindeyseniz kavuşmak üzeresiniz.

Kahve falında sarı apartman görmek sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine işarettir.

Kahve falında yıkılan apartman görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında apartman çatısı görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir apartmanın yıkıldığını görmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek apartman görmek sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında apartman katı görmek zinaya ve yasak olana uzak duracağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında apartmanın çöktüğünü görmek kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında apartmanda merdiven çıkmak sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir