AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan ağacı söndürmek

Kahve falında yanan ağacı söndürmek

Kahve falında yanan ağacı söndürmek zor zamanlar geçireceğine, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında yanan ağacı söndürmek gördüyseniz:

  • Sezgileriniz size doğru yolu gösterebilir.

Kahve falında yanan ağacı söndürmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında yanan ateşi söndürmeye çalışmak kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında yanan evi söndürmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında yanan otları söndürmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanan ateşi suyla söndürmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, temiz ve yeni bir sayfa açacağına delalet eder.

Kahve falında yanan bir insanı söndürmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına işarettir.

Kahve falında evde yanan ateşi söndürmek hiç istemediği işlere gireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında yanan bir şeyi söndürmek büyük başarılar kazanılacağına, yeni iş teklifleri alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir