AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanaktan öpüldüğünü görmek

Kahve falında yanaktan öpüldüğünü görmek

Kahve falında yanaktan öpüldüğünü görmek işlerde aksilikler yaşanacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, engel teşkil edeceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanaktan öpüldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı tavsiye ya da önerileriniz sizi diğerlerinin önüne geçirebilir veya ayrışmanızı sağlayabilir.

Kahve falında yanak yanağa öpüşmek büyük paralar kazanacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanağının okşandığını görmek hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, yönetici olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini yanaklarından öpmek size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini yanağından ısırmak bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında ölüyü yanağından öpmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şiş yanak görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında yanağında göz görmek gıybet edeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine delalet eder.

Kahve falında yanağını delik görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir