AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi yüzünde gamze görmek

Kahve falında kendi yüzünde gamze görmek

Kahve falında kendi yüzünde gamze görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi yüzünde gamze gördüyseniz:

  • birkaç iyi söz kalbinizi hoplatabilir.

Kahve falında kendi yüzünde gamze görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde gamze görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gamzeli kadın görmek doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, geçim sıkıntısının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanağında gamze olduğunu görmek umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına işaret eder.

Kahve falında gamze görmek Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi gamzesini görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında çenede gamze görmek rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi yanağında gamze görmek dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, hayırlı kapıların açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir