AnaSayfa / Genel / Kahve falında biri tarafından yanağından öpülmek

Kahve falında biri tarafından yanağından öpülmek

Kahve falında biri tarafından yanağından öpülmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, hedeflerini tutturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında biri tarafından yanağından öpülmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda hazırlıksız veya bilgisiz olmak ya da yanlış bilgilendirilmek sorun yaratabilir.

Kahve falında eski sevgili tarafından yanaktan öpülmek onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında biri tarafından yanağından öpülmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, hayatı ile bazı kararlar vereceğine işaret eder.

Kahve falında erkek tarafından yanaktan öpülmek iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, rahat rahat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkek tarafından yanağından öpülmek kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkası tarafından yanaktan öpülmek saygınlığına da saygınlık katacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkek tarafından yanaktan öpülmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına tabir olunur.

Kahve falında yanağını ısırmak başa iş açacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanaktan makas almak sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir