AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanaktan makas almak

Kahve falında yanaktan makas almak

Kahve falında yanaktan makas almak zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yanaktan makas almak gördüyseniz:

  • Macera arayışınız sürüyor.

Kahve falında yanaktan makas almak sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine yorulur.

Kahve falında yanağından makas almak iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tırnak makası kırmak kudret sahibi olacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karnında makas görmek keyfin kaçacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kör makas görmek sorunlarını bu sayede çözeceğine, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında birine makas atmak alanında marka bir isim olacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine delalettir.

Kahve falında makasla saçını kesmek büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüden makas almak zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, torunlarına dahi yeteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir